top of page

Profile

Join date: Aug 17, 2022

About

Onsdagens batalj spelas nämligen på Tele2 Arena och det är ett underlag som passar hemmalaget allra bäst. Djurgården har haft ett väldigt tufft matchande på sistone och därför blir deras formtopp ännu mer imponerande.


Djurgården APOEL Live


Djurgården APOEL LiveStockholmsklubben har vunnit hela tio(! ) av deras elva senaste matcher och det har varit urstarka prestationer från deras sida. Trion Findell, Bengtsson och Schuller är tillbaka efter att ha missat helgens möte mot Kalmar.


Flera frågeteckenAPOEL Nicosia reser alltså norrut för att ta sig an svenska Djurgården i den sista rundan av Conference League-kvalet. Gästerna har ett betydligt lugnare spelschema men samtidigt har de inte samma makalösa form som hemmalaget Djurgården. APOEL Nicosia klev in i kvalets andra runda och därefter gått obesegrade i fyra raka matcher.


Truppen sägs vara hel inför onsdagens möte förutom ett par långtidsskador sedan tidigare. Konstgräset kommer att gynna Djurgården och de har samtidigt en väldigt fin form i kvalspelet också. Djurgården har fyra raka segrar och tio gjorda mål i det här kvalet. Självförtroendet är på topp och vi synar en rak seger som sätter Djurgården i ett bra läge inför returen.


Från toppen, 130 meter över havet, har du fantastisk utsikt över hela Stockholm. Läs merFriendsVi är stolt partner till barnrättsorganisation Friends. Med stöd av Swedbank är Friends Arena namngiven efter stiftelsen, med syftet att arenan skulle bli en fysisk manifestation mot mobbning, och vara symbol för det självklara: inget barn ska utsättas för mobbning och diskriminering. Läs merMin Stora DagVi stödjer sen många år Min Stora Dag som arbetar med att uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.


Till Friends ArenaTele2 ArenaHemmaborgen för två av Stockholmslagen i fotbollsallsvenskan och de stora världsartisterna. Till Tele2 ArenaSödra TeaternEtt av Stockholms äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang i hjärtat av Södermalm. Till Södra TeaternAnnexetVår minsta arena var 1989 tänkt som träningshall för ishockey men är idag en flexibel multiarena. Till AnnexetHovetEn av Sveriges mest anrika arenor som invigdes 1955 – då vid namn Johanneshovs Isstadion. Till HovetUpplev Stockholm med SkyViewSkyView är attraktionen som tar dig upp längs utsidan av Avicii Arena.

[[titta på]] Djurgården APOEL live på tv en livestream 17 augusti 2022

More actions
bottom of page